Vilka är Trulls?


Hos Fröken Trulls kombinerar vi vällagad mat och smarriga bakverk och kakor med en härlig och speciell antik atmosfär. Det är här du kan välja bland mormors gamla servis, frossa bland bakverk och äta god mat i vår antika miljö. 

Fröken Trulls för oss är en känsla, att ta med sig det gamla in i det nya. Vi hoppas du ska trivas hos oss - varmt välkommen in till vår magiska värld med det lilla extra! Vi finns i Morlanda By utanför Ellös på Orust  där vi verkar tillsammans  med goda grannar som vi presenterar här nedan! VÅRA GODA GRANNAR 

I MORLANDA BY

(notera att det kan förekomma olika öppettider, se resp verksamhets infosida) 


 GODSMAGASINET

Det är Godsmagasinet som inreder hos oss på Fröken Trulls, deras vision är att skapa unika hem genom hållbar och antik inredning. De inreder verksamheter och hem. "Det är inte signaturen som gör verket, det är historien bakom." 

Allt du ser och sitter vid hos oss kan du köpa med dig hem. Godsmagasinet har sen en tid tillbaka en egen butik här i Morlanda by.

https://instagram.com/godsmagasinet


MORLANDA HANDELSTRÄDGÅRD & PELARGONMUSEUM 

En vacker handelsträdgård där du får avsätta tid för att gå runt och botanisera - här  kan ni hitta allt som hör trädgården till, färska blommor, plantor, jord, lökar och fröer samt vackra ting och inspiration för att utveckla er egen oas. Även redskap, näring och allehanda tillbehör av bästa kvalitet. Och missa inte det vackra pelargonmuseet! 

En mötesplats där man finner inspiration och glädje kring det sköna och gröna i livet.

https://www.morlandaht.se


QVIST & LÖF DIVERSEHANDEL 

En fantastisk mysig  butik med härlig prägel och känsla med inriktning på byggnadsvårdprodukter,  vacker heminredning och hantverk.. Det är hit du ska vända dig  för att få värdefulla  tips och råd om färger, målning, tapetsering, fönster m m. 

https://www.facebook.com/qvistochlof


MORLANDA PADEL 

Du vet väl att det finns utomhus Padelbanor här i Morlanda by!  Du bokar via själv via www.matchi.se och hos hos kan du hyra racket och köpa bollar, och såklart fira segern med en bit mat, fika eller en svalkande dryck! 

https://matchi.seFröken Trulls
Kårehogen 110
474 93 Ellös 
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!