Vilka är Trulls?


Hos Fröken Trulls kombinerar vi vällagad mat och smarriga bakverk och kakor med en härlig och speciell antik atmosfär. Det är här du kan välja bland mormors gamla servis, frossa bland bakverk och äta vällagad mat i vår antika miljö. 

Fröken Trulls för oss är en känsla, att ta med sig det gamla in i det nya. Vi hoppas du ska trivas hos oss - varmt välkommen in till vår magiska värld med det lilla extra! Vi finns i Morlanda By utanför Ellös på Orust  där vi verkar tillsammans  med goda grannar som vi presenterar här nedan! VÅRA GODA GRANNAR 

I MORLANDA BY

(notera att det kan förekomma olika öppettider, se resp verksamhets infosida) 

MORLANDA HANDELSTRÄDGÅRD & PELARGONMUSEUM 

En vacker handelsträdgård där du får avsätta tid för att gå runt och botanisera - här  kan ni hitta allt som hör trädgården till, färska blommor, plantor, jord, lökar och fröer samt vackra ting och inspiration för att utveckla er egen oas. Även redskap, näring och allehanda tillbehör av bästa kvalitet. Och missa inte det vackra pelargonmuseet! 

En mötesplats där man finner inspiration och glädje kring det sköna och gröna i livet.

https://www.morlandaht.se


QVIST & LÖF DIVERSEHANDEL & SYSTER GABRIELLA INTERIÖR

En fantastisk mysig butik som är lite ovanlig- under samma tak  rymms 2  butiker som drivs av 2 systrar!

 En butik med härlig prägel och känsla där du hittar vacker  heminredning och hantverk  samt även  byggnadsvårdprodukter.   Det är hit du ska vända dig  för att få värdefulla  tips och råd om färger, målning, tapetsering, fönster samt såklart även för att hitta vackra och unika saker till ditt hem. 

https://instagram.com/systergabriella

https://instagram.com/qvistochlof

GODSMAGASINET 

Godsmagasinet har försäljning av antikviteter i "gula huset" som ligger strax nedanför vår uteservering.  

https://instagram.com/godsmagasinet

´

MORLANDA PADEL 

Du vet väl att det finns utomhus Padelbanor här i Morlanda by!  Du bokar via själv via www.matchi.se  och såklart välkommen til oss för  att  fira segern med en bit mat, fika eller en svalkande dryck! 

https://matchi.seSkapa din hemsida gratis!